donderdag 15 november 2012

IT,S CHRISTMAS TIME

Hier alvast een paar kerstkaartjes......Ik mag ze bij een leuk klein woon_ winkeltje hier in Maassluis  neerleggen. Is dat niet gaaf? Je weet maar nooit wat daar uit voort rolt.
 
Dat winkeltje heet trouwens RESTYLING4YOU , hier heb je het email adres. http://www.restyling4you.nl/ , ik zou eens gaan kijken. Tussendoor ga ik ook beginnen aan m,n "eigen "kerst kaarten......anders komen ze nooit af !!
 
 
 
 
 


                                          

                                           Tot het volgende kaartje......

4 opmerkingen:

 1. Mazzelkont. Nee hoor, ben super blij voor je, dat is toch een hele stap, Ben heel benieuwd hoeveel mensen erop gaan reageren. Als je het te druk krijgt dan hoor ik het wel hé (LOL).
  Deze 3 zijn ook weer schitterend tien, de middelste is ook weer super gekleurd. Allemaal hoor, maar die springt er voor mij uit.
  Groetjes, je zus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Martine, prachtige kaarten zijn het en wat leuk dat je de kaartjes in de woonwinkel kunt neerleggen, toch een leuke kans, inderdaad, wie weet wat er uit voort komt!
  Ik zal zo eens de site bekijken want ik ken de winkel niet en ik woon toch al jaaaaaaren in Maassluis, groetjes, succes en een heel fijn weekend, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt zeg, wat leuk dat je ze in de winkel mag verkopen, nu maar hopen dat je nog tijd hebt voor je eigen kaarten, liefsJanny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Martine,

  Wat leuk dat je volger van mijn blog bent geworden en bedankt voor je leuke reactie.
  Je kaarten zien er heel leuk uit en je heb ze mooi gemaakt.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen