donderdag 13 december 2012

LET,S GO SKIING !

 
Nou, het was me het weekje wel....We hebben er een mooi afscheid van gemaakt en ik vond mijn man heel stoer dat hij gesproken heeft op het afscheid van zijn moeder.
Nu gaan we ons weer proberen te richten op het nieuwe jaar, en ik hoop dat mijn man het verlies goed weet te dragen en dat het gaat slijten....zal wel even duren.
 
 
Hier weer een kaartje van mij, deze had ik al liggen en heb hem nu afgemaakt, want dat was nog niet helemaal gebeurd. De kleine skietjes heb ik gemaakt van houten roerstaafjes.
En het woord Winter Wishes is met rode embossing-poeder en het heattool gemaakt.
 
 
Hier dan nog weer een overzicht van de gehele kaart. Hoe vinden jullie de wanten? Ik vind de rode roos ook erg mooi.
Tot een volgend kaartje.......................................................

So.....i,m back.....it was some week. It was a beautifull goodbye for my mother- in- law and i,m proud of my husband that he spoke on her cremation. Now we have to look forward to a life without my husbands mother...
 
 
I finished this card this week. The little skies i,ve made from wooden stirrers. And the word Winter Wishes is made with red embossing powder and the heat tool. And how do you like the little mittens?
And than the red rose....a beautifull color.
 
 
Till the next card..................................................

2 opmerkingen:

 1. hoi Martine, je hebt er een easelkaar van gemaakt, heel erg leuk gemaakt en wat grappig van die ski's. Gelukkig dat het afscheid van je schoonmoeder naar jullie wens is verlopen, geeft een goed gevoel, toch. Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tienus, wat een kl@#te maand is dit aan het worden voor jullie zeg. Hoop maar dat het nu eens een keertje is afgelopen.
  Je kaartje is weer een toppertje, leuk die wantjes ook.
  Nou zus, tot gauw en geef Arie maar een dikke knuffel van mij.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen