woensdag 2 januari 2013

BRING ON THE CAKE !

Ik wil bij deze iedereen een HEEL GOED EN GEZOND NIEUWJAAR wensen. En dat er maar veel kreatieve ideen mogen ontstaan en uitgevoerd mogen worden.
 
 
Dit is weer een verjaardagskaartje van mij. Ik vind deze nieuwe Tilda zooooo leuk. Zij komt uit de allernieuwste serie , de naam is mij even ontgaan. Ik had gelukkig nog dit ruitjespapier, dat past er precies bij. De meeste mensen doen eerst het papier zoeken en doen daar dan het plaatje bij inkleuren.
Ik daareentegen kleur eerst het plaatje en zoek daar het papier bij , ik heb namelijk best veel papier dus ik heb altijd wel kans dat ik iets heb wat daar bij past. 
 
 
 
 
 
 De grote roze roos heb ik gekocht bij Hobby Voordelig in Vlaardingen , ik heb hem ook in een creme kleur. Het is echt een eyecatcher op de kaart. En de tekst stempels heb ik al een eewigheid in bezit, dus ik weet niet meer van wie ze zijn, maar ze zijn wel gaaf.
Zo hier en daar wat witte stickels en hij glimt en glittert lekker.
                               Tot een volgend kaartje...................................
 First things first.........everybody a WONDERFUL AND HEALTHY NEW YEAR !!


So here another birthday card of me. I LOVE this new Tilda soooooo much.She is from the latest serie , i didn,t remember the name of it.  And luckely i had this squarepaper and it matches good, don,t you think?
Most of the people surch first for there paper and then color there Tilda , i do it the other way. I have so many paper that i allways get the right paper.
Then i put some white stickels on it and the card is sparkling.
                                  Till the next card.............................................................4 opmerkingen:

 1. hallo Martine, ook voor jou een heel goed en gezond nieuwjaar en veel creativiteit gewenst. Bij mij gaat het vaak net zo hoor, eerst de plaatjes, omdat ik vaak wat vooruit werk en nog niet direkt iets gepland heb.
  Je kaart is een schatje hoor en het stempeltje is super, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jou ook een heel goed 2013 wat een lieffie is deze stempel ik heb hem niet maar ik begin nu te twijfelen, jij hebt er een schitterende kaart mee gemaakt, liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tuurlijk kom ik ook even naar jou creatie kijken ;-) Tilda is leuk he? ... je kaart is prachtig geworden, mooie details, écht één geheel.

  Groetjes Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook een heel mooi kaartje georden

  met die leuke teksten en tilda er bij

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen