woensdag 23 januari 2013

IK BEN ER WEER !!!!!

 
Het is me gelukt !!!!!!  Volgens mij kan ik nu weer gewoon kaarten plaatsen..... Lieve mensen , bedankt voor de goeie tips , maar mijn man was er niet zo blij mee...( lol) . Nee , alle gekheid op een stokje , hij is geen fan van Google chrome en Picassa. Dus ik heb maar afgewacht , en zie daar...het is gelukt.Ik heb al eens eerder een probleem gehad en dit was ook ineens opgelost.
 
Nou , hier is dan m,n kaartje......ik vind deze Tilda zoooo leuk , in d'r blauwe pyama...zo zie ik het dan. En een stempel zo op de kaart stempelen had ik al eens eerder gezien , en ik dacht , dat ga ik nu ook maar eens proberen. Het tuinhekje zijn "gestolen"roerstaafjes uit de Efteling. Nou ga ik zeer binnenkort weer naar de Efteling..............................
 
 
 
 
 
 
 
Hier een overzicht van de kaart. Zoals al gezegd , het hekje is van de Efteling , de stempel heb ik bij Creafine gekocht.En de bloemetjes komen her en der vandaan. Nu is dit magnolia - papier ( niet VAN magnolia ) op en ik hoop dat ik het nog weer ergens kan vinden.
 
Nou , bedankt voor het langskomen en hopelijk tot gauw..................... 
 
 Well.....i'm back!!!! And i hope it will last for ever. I had a problem before , with Google , and that solved itselve. So hope that it will stay that way !!!!!


Well , hope to see you soon with a next card......................


2 opmerkingen:

 1. Hallo Martine,

  O wat fijn dat je weer kan posten.
  Ik vind je kaart super mooi en wat is dat een leuk hekje leuk gedaan hoor Martine.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje Martine, een plaatje!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen