maandag 25 februari 2013

A HAPPY BIRTHDAY HUG

 
 
Afgelopen zondag samen met moeders en zus naar de creamiddag van Creafine geweest. Je maakt er 5 leuke kaarten , waardoor je weer eens andere technieken leert.Veel lol gehad met onze mede knutselaars Inge en haar dochter Anniki. Hoop dat we elkaar weer in oktober gaan zien. Op een gegeven moment werd ons toch wel ( lacherig) verzocht om het wat zachter te doen...... En achteraf kan je nog lekker veel geld opmaken aan leuke nieuwe stempels en toebehoren....
 
Nou hier dan weer  een kaartje....en hij was toch snel af ! Ik kwam er vanmorgen achter dat er iemand jarig is morgen , en ja...dan moet hij toch echt vandaag op de bus ! Nu had ik Tilda al gekleurd ( dat kan ik echt daaagen achter elkaar doen he ). Maar toch , dan moet nog wel de kaart gedaan worden , welke achtergrond , welke bloemetjes , noem maar op . En ik moest de tijd in de gaten houden....moet toch op tijd de bus nemen voor werk....Maar is ´ie niet leuk geworden  ?
 
 

Zo stom eigenlijk , nu doe ik toch al een heel tijdje kleuren met de Derwentpotloden , maar het lijkt net of dat ik het nu pas door ga krijgen . Ik vind ze steeds mooier worden.Ik vond het wel een leuk idee om dit label zo te maken , een klein sneetje erin maken en de rode strip erdoor halen. Zo hier en daar weer een plakparel opgeplakt. Ik heb de klok ( van wie die is weet ik niet maar ik heb het gestanst en al op de beurs in Rijswijk gekocht) erop geplakt , alleen zonder de wijzers.


 
 

Hier dan nog even een compilatie van de kaart.
Bedankt voor het langskomen en jullie eventuele commentaar........en tot snel.
 
 

4 opmerkingen:

 1. Hallo Martine,

  Ik vind je kaart super leuk en prachtig die kleuren en dat heb ik nou ook dat het kleuren mij steeds beter afgaat.
  Ik heb de faber Castell potloden die moet je eens proberen je kan ze per stuk kopen dan kan je een paar kleurtjes kopen ik weet zeker dat je ze te gek vind zo heb ik het ook gedaan heb 2 roze potloden gekocht en heb het gezichtje en het haar gewoon met de potloden gekleurd die ik had .
  Ik wil je niet op kosten jagen hoor ha ha.
  Mijn volgende kaart heb ik met deze potloden gekleurd moet nog wel op mijn blog zetten.
  Ik lees ook dat je een hele leuke dag heb gehad met veel lol.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ja, 'Joke' het was zeker gezellig, wat hebben we gelachen. Jammer dat ik me niet helemaal prut voelde maar dat mocht de pret niet deren. Je kaartje is weer super geworden hoor zus en zo snel in elkaar gezet, daar doe ik een hele dag over. Ik heb nog niet met mn nieuwe aanwinsten gespeeld, kan me er nog niet toe zetten. Maar heb al wel van alles in mn hoofd. Ik zag bij Jeannet op haar blog dat ze een notitieblokje bij de hand heeft. Dat zou ook wat voor mij zijn want op het moment dat ik de kaart wil gaan maken, weet ik het niet meer. Haha. Tot de volgende x maar weer. Je zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Martine, wat een schatje ook al was het een "snelle" kaart, voor het geval je nog aan een challenge mee wilt doen; bij krea2day (staat ook op mijn blog)loopt nog net een challenge voor een easelkaart, weer een nieuwe uitdaging. Groetjes en veel plezier met je kleurtjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk kaartje! Kan nog veel leren van je blog B-) En inderdaad wat hadden we het gezellig!

  Groetjes Anniki

  BeantwoordenVerwijderen