zaterdag 9 februari 2013

M,N EIGEN DAGLICHTLAMP

 
 
 
Kijk , dit is mijn idee voor een daglichtlamp......Ik heb een leuke lamp bij de Action gekocht ( 14.95 en die wilde ik al HEEL lang hebben ) en daar een daglichtlampbolletje...( leuk lang woord he? ) voor gekocht. Dat wil zeggen , ik heb mijn man opdracht gegeven. We hebben namelijk een paar baardagamen en die hebben een daglichtlamp nodig. Dus hij heeft voor mij bij de Blue Lagoon zo.n bolletje gekocht. Dit is een reptielen winkel hier in Maassluis.
 
Of ik het hier bij hou weet ik nog niet omdat het bolletje  iets groter is dan het lampenkapje zelf en je er dus een beetje inkijkt....wat weer niet goed is voor de oogjes denk ik dan maar. Misschien dat ik een volgende keer toch maar een echte daglichtlamp ga kopen op de beurs.
 
Het geeft wel goed licht, zelfs overdag. Misschien is het wel een beetje te zien op de foto.....De kleuren worden veel helderder. Dus wat dat aangaat is het een aanrader EN een goedkope oplossing.
Zo kan je doorsparen voor een echte lamp........
 
Nou, tot een volgend kaartje...( je ziet welke Tilda erop gaat).....
 
 
 
 
 

1 opmerking:

  1. hoi Martine, wel een slimme oplossing, maar het toch nog niet bevallen, ik heb de laatste beurs in Rijswijk een echte gekocht voor € 35,-, viel mij mee en hij is echt heel fijn om bij te werken, alleen maak ik mijn foto's toch bij een gewone lamp, dat komt net iets warmer over, groetjes en veel succes met je daglichtlamp, goed woord voor wordfeud of scrabble hihi, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen