donderdag 28 maart 2013

HELEMAAL INGEPAKT

Hallo dames , hier een kaartje voor m,n lieve vriendin die haar elleboog ( of ergens rond de elleboog) heeft gebroken . Ik was natuurlijk een weekje aan het logeren geweest bij haar , kwam op zondag weer thuis , en op maandag is ze op haar werk over een rolstoel gekukeld . Hoe verzin je het !!!  haha . Nou kon ik haar niet meer bijstaan want er moest weer gewerkt worden . Maar gelukkig heeft ze een grote kinderschare MET aanhang , dus die hulp komt wel goed .
 
 

 
Ik heb Mummie Edwin gebruikt want ik vind dat je hem ook wel kan gebruiken als er iemand iets gebroken heeft . Wat ik zelf ook wel een heel goed idee  van mezelf vind ( hihi ) is het rolletje verband , ik wilde in eerste instantie er gewoon een plukje op plakken , maar toen bedacht ik me : als ik er nou een rolletje van maak......dan kan ze nog wat gebruiken als het nodig is...haha .
 
 
 
 

Op het label heb ik wat tekst geschreven , deze heb ik wel omgedraaid , want dat hoeft niemand te weten....haha . Het blauwe en gele papier is Color - core en het blauwe bloemetjes papier is van Magnolia . Erbij een hartjes doily en weer plakparels van de Action . De bloemetjes komen weer overal en nergens vandaan .

Bedankt voor het langskomen en tot een volgend kaartje..........

3 opmerkingen:

 1. Hallo Martine,

  Wat heb je dat leuk gemaakt ik vind dat rolletje verband heel leuk verzonnen.
  En wat vervelend voor je vriendin ik hoop dat ze niet te veel pijn heb.
  Ik weet zeker dat ze je kaart geweldig vind.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf gemaakt met het het rolletje verband!

  Plaatje is ook grappig, mooi hoor

  Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieverdje voor je vriendin zeg, fijne paasdagen liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen