maandag 25 maart 2013

VROLIJK PASEN ! !

Goedemorgen dames ( ja , het is nog net morgen ) , hoe vinden jullie het weer ??? Het is dat vandaag het zonnetje schijnt.....Als ik de hond ga uitlaten lijk ik wel een eskimo zo dik ingepakt ben ik.
En het lijkt net of zij er ook geen zin in heeft.
 
 
 
Hier dan een van de vele paaskaartjes . Ik moet er nog een paar maken , dus als ik deze gepost heb ga ik gelijk weer aan de slag . Had in m,n vakantie gelukkig al heel wat Paas- Tilda's gekleurd , dus dat scheelt in tijd.....Mijn man vind hem een beetje flets....ikzelf heb er niet zoveel problemen mee.
Ik heb er een paar mintgroene veertjes opgeplakt , deze moet ik dan wel weer gelijk opbergen , want 1 van onze katten , in dit geval Mitzi , pikt alles van mijn hobbytafel . Zijn het niet de veertjes ( wat ik dan nog wel kan begrijpen ) dan zijn het wel m,n make-up sponsjes ( die ik gebruik voor het distressen ) . Ik vind ook met grote regelmaat bloemetjes door het hele huis , als ik ze vergeet op te ruimen pikt ze deze uit m,n hobby-tasje , welke op m,n buro staat .
 
 

Het gemeleerde achtergrondje is een stukje behang welke ik heb meegenomen ( dit keer ) bij de Gamma . Ik vind die proefstukjes erg handig en er zitten vaak leuke tussen en ik kan ze gebruiken voor op m,n kaarten . Ik neem altijd een stapeltje mee als ik er ben . Ook de vlinder ( van Magnolia ) is van dit behang gemaakt . Dan zit er verder een doily opgeplakt , weer wat plakparels van de Action , en het bruine spul komt van een rol , ooit gekocht bij het tuincentrum . De bloemetjes komen weer uit m,n grote verzamelbak . Ze komen her en der vandaan .
O ja , ik heb er ook een gedeelte van een label opgedaan ( ook van Magnolia ) .
Ze is uiteraard weer ingekleurd met de Derwent potloden .


Bedankt voor het langskomen en een hele fijne dag . Tot een volgend kaartje......

2 opmerkingen:

 1. Een leuk en vrolijke fleurige kaart heb je gemaakt!

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en gezellige kaart heb je gemaakt. Ikzelf doe niet aan Paaskaarten, maar vind het erg leuk om ze bij anderen te zien! Geniet van je vrije dagen!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen