dinsdag 2 april 2013

EEN PAAR KAARTJES.......

Hallo iedereen , hebben jullie een leuk pasen gehad ? Het weer werkte in ieder geval een beetje mee , en daar bedoel ik alleen het zonnetje mee......Ik heb eerste paasdag deze 2 kaartjes gemaakt , daar vond ik het nou echt een dag voor . Heerlijk in m,n huispak in m,n hobbykamer .
Tweede paasdag zaten we bij mijn ouders voor een paas High - tea .
 
 
 
 
 De plaatjes had ik al gekleurd toen ik dat weekje bij m,n vriendin was . Dus dat scheelde tijd . Ik vind deze erg goed gelukt , alhoewel ik meer blij ben met de andere ( de paarse) kaart . Ik heb voor de witte bloem een aantal papieren bloemen op elkaar geplakt en deze met distressinkt aangezet . 
Ook had ik bij een aantal kaarten gezien dat ze er een extra stempeltje op zetten , dit vond ik zo leuk dat ik het na- geaapt heb.....haha .


 
Hieronder zie je de paarse kaart . Ook dit idee ( met het randje een beetje opgelicht ) heb ik van internet en ook weer na - geaapt . Maar echt na -apen vind ik het ook niet , je kan zulke leuke ideetjes opdoen .En toch geef ik er m,n eigen draai aan .

 
Dit kaartje heb ik ( werkelijk ) even in elkaar geflanst voor m,n ouders . Het plaatje niet , die had ik al . Maar ik had narcisjes in een pot gekocht en vond dat daar wel een kaartje aan moest . Je kan trouwens wel zien zeker dat ik nieuwe dies heb....gebruik ze nu op bijna iedere kaart....Ze zijn van Sizzix en heb ze op de markt gekocht , voor maar 12.95 , vond ik een koopje....Bedankt voor het langskomen en tot een volgend kaartje.......

4 opmerkingen:

 1. Stuk voor stuk super creaties!! gaaf gemaakt en toffe kleuren!

  GR Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martine,
  Je kartjes zijn prachtig en..ook het label is erg leuk.groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Martine,
  Zo jij ben lekker bezig geweest.
  Je kaarten zien er mooi uit ik vind de eerste het mooist zo zie je maar.
  Ik vind dat je heel mooi ingekleurd heb het kaartje voor je ouders vind ik ook super lief.
  De zon schijnt hier maar er staat een ijskoude wind we zijn snel weer naar binnen gegaan mijn kleinzoon van 3 vond het toch wel te koud(gelukkig ha ha).

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely cards and cute tag. All the Tilda images are beautiful, You have been quite busy. Thanks for sharing!!

  BeantwoordenVerwijderen