dinsdag 16 april 2013

IT,S YOUR DAY

Als eerste eventjes dit.....mag ik jullie bedanken voor de lieve en leuke reacties op mijn kaarten . Het zijn er niet veel maar ik ben er heel blij mee ...
 
 
Hier is hij dan , de lang verwachte kaart......Ik vind hem zooo gaaf geworden . Ik hoop dat jullie dat ook vinden . Als je goed kijkt zie je "echte " kogelgaten zitten . Hoe vind je die ? Vond het wel een leuke vondst van mijzelf . Het was even bedenken welk ruitje ik er achter zou plakken....het is dus deze geworden . Het is van My mind's eye , "Good Day Sunshine" .
 
 

 
Toen kwam het stukje krant erbij , dat is van Magnolia , "bon voyage " newspaper . Beetje ruw gemaakt en met distress inkt oud gemaakt . Om hem dan toch nog wel een beetje liever te maken kwam er een klein stukje kant bij . Ik heb het subtiel gelaten . De letters zijn plakletters van Prima Marketing , ooit gekocht bij http://www.paperandpictures.nl/  in Doorn .
 
 

 
En toen bedacht ik mij de kogelgaten . Eerst met de gaatjestang en daarna nog een beetje ruw gemaakt met het punt schaartje . En om ze dus een beetje rokerig te maken , kwam mijn man met het idee om dan met een grijs potlood de randjes te kleuren . Dat was een goed idee van hem , want nu lijkt het inderdaad net alsof er geschoten is . De "kogels" zijn trouwens kleine splitpennetjes .
Zo hier en daar dan toch nog maar een bloemetje , maar niet te veel , het moet wel een stoere kaart blijven .
 
 
 
 Ik hoop dat jullie tevreden zijn met het resultaat ( anders ik wel , haha ) en tot een volgend kaartje maar weer .

2 opmerkingen:

 1. En of ik tevreden ben Martine, wat is die supergaaf geworden, de kruitdampen zie je er als het ware nog uitkomen haha, helemaal geweldig, ik ben benieuwd wat je volgende project gaat worden, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Martine,

  Wat heb je dat weer leuk gedaan hij is super mooi gelukt hoor Martine.
  Heel leuk met al die details er op verwerkt.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen