woensdag 24 april 2013

ORANJE BOVEN !!!

 
Hier is mijn oranje- kaart voor dit jaar . Het is de ALLERLAATSTE Koninginnedag- kaart die we kunnen maken... Volgend jaar is het tenslotte een KONINGS-kaart....Ik vind hem erg leuk geworden .Plaatje gauw gekleurd , want ja , veel hoef je er niet aan te kleuren . Toen al m,n oranje papier op gezocht ( da's niet veel ) en het bij elkaar laten passen .
 
 
 

 
Dit is wat ik gevonden heb......de oranje kaart komt van een blok wat ik bij de Boekenvoordeel heb gekocht .Dat loopt dan van oranje naar donkerrood . Erg mooi , het is wel wat dunner papier , maar als je er dus weer allerlei papier opplakt wordt hij vanzelf stevig genoeg . Dan een stukje gele cardstock . Het oranje / witte stippel papier is van Echo park paper en heet "dots & stripes ".
De vlaggetjes is een die van Joy crafts en heet "labels & tags ", de andere label is van Magnolia .
De witte ronde die is van Marianne Design . Het witte parelrandje is van de Xenos en de plakparels zijn van de Action . De bloemen zijn van het Kruidvat en de bruine swirls komen bij de Boekenvoordeel vandaan . Het lint weet ik niet meer , zal wel van de beurs komen . Het postcardlabel heb ik op bruin cardstock gekopieerd . En dan als laatste nog wat gele en oranje stickels .
 
 
 

 
 
En hier dan nog een overall plaatje .Ik wil jullie bedanken voor het langskomen en graag tot een volgend kaartje..............
 
 
 

5 opmerkingen:


 1. Ik vind het een heel koninklijke kaart, mooie kleuren en combinaties en wat ik zo leuk vind is dat ze niet alleen mooi zijn, maar het plezier wat je hebt als je ze maakt,dat straalt er van af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Martine,

  Wat is deze kaart weer geweldig leuk met al die kleuren en het Orange lint.
  Het is wat je zegt dat dit de laatste keer is dat je een koninginnekaart kan maken.
  Maar die van jou is super.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super bjoetie van een oranje kaart en de detail fotos zijn heel mooi!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé tienus,
  Je kaartje is inderdaad erg leuk geworden. Dacht, moet toch weer even bij zuslief kijken. Heb echt al weken niet meer geblogd zeg. Schaamteloos, maar het komt er maar niet van. Heb zelfs geen kaartje voor Arie gemaakt, erug hoor. Nou, wie weet kan ik me er het weekend toe zetten. Tot morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful card and such wonderful colouring and design. Chris x

  BeantwoordenVerwijderen