zaterdag 20 april 2013

RIDDER EDWIN

 
Goede morgen dames...zien jullie het al lente worden buiten ? Nou , ik wel....Je ziet de bomen al vol in knop staan en sommige struiken staan al flink in hun gele bloemen . Ondanks dat het weer niet altijd even mee werkt , wordt ik er wel blij van .
 
 
 

Wat vinden jullie van mijn kaartje ? Die kun je toch wel krijgen als je 1 jaar wordt...Het ppardje kijkt een beetje angstig , maar ja, hij is dan ook op oorlogspad...hahaha . Deze Edwin komt ook weer uit de allernieuwste serie , Once upon a time 2013 . En ik vind hem helemaal leuk .
 
 
 
Nou vond ik het niet leuk om er bloemen op te plakken , weet eigenlijk niet precies waarom . Hebben jullie misschien een ideetje ? Ik heb de plakletters wel eens bij de Zeeman gekocht , die heeft wel vaker letters bij haar hobbyspulletjes liggen . De sterretjes zijn van de Xenos .
 
Nou , ik hoop dat jullie hem leuk vinden en straks ga ik aan een kaartje beginnen waar ik mijn pas gekochte swirls op ga gebruiken , dus tot gauw maar weer.......

3 opmerkingen:

 1. Hallo Martine,

  Wat is deze weer geweldig niks meer aan doen ik vind hem goed zo voor een jongen en wat ga je snel mag ik een beetje tijd van jou ik kom nergens aan toe wij zijn de boven verdieping aan het witten en behangen vandaar dat het bij mij een beetje stil is op mijn blog maar ik hoop snel weer een kaartje te posten.
  Fijn weekend.
  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart! Leuke afbeelding en mooi papier heb je gebruikt.

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke weer Martine, je hebt de smaak te pakken en zeker voor de jongenskaarten, hij is mooi zo hoor, meer is niet altijd nodig, groetjes weer en ik ben benieuwd naar je kaartje met swirls, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen