donderdag 2 mei 2013

BEDANKT MEIDEN....

Zo , eindelijk weer een kaartje van mij . Na alle koninklijke festiviteiten vond ik het wel weer eens tijd om er een te maken . Wat een mooie dag was het he ? Ik heb heerlijk de hele dag voor de buis gehangen .
 
 
Aangezien het vandaag mijn laatste dag bij de Promiss ( Vlaardingen )  was , heb ik dit kaartje voor m,n collega's gemaakt . Ik ga hem morgen nog langsbrengen , samen met een taartje die ik nu nog aan het maken ben . Foto volgt nog . Ik ga dit werk niet helemaal verlaten , aangezien ik hier te weinig uren maakte, kan ik nu meer uren ga maken bij de Miss Etam in Naaldwijk . Nou ja , gaan we daar toch naar toe ? Als ik maar kan blijven werken ( voorlopig dan , want zo goed gaat het ook weer niet in deze branche ) .
 
 
Maar goed , nu naar m,n kaart ... Ik heb gekozen voor een bloemetje op een kaart . Het is in de pantry af en toe best warm dat een echt bloemetje niet te doen is .
 
 
 

Ik heb zo hier en daar wat stickles gedaan  dat  maakt het wat feestelijker . Hij is wel leuk geworden he? Het papier komt allemaal van een blok of is los papier , gelijk de grootte voor een kaart . Het stippeltje weet ik niet meer , stond er niet meer op . Dan zo hier en daar weer een plakparel van de Action . De bloemetjes komen ook weer overal en nergens vandaan .
O ja , dan heb ik nog een stukje van een label ( Magnolia ) in stukjes geknipt en er aan beide kanten aangeplakt .


Bedankt voor het langskomen en tot een volgend kaartje.....

4 opmerkingen:

 1. Super kaart om te bedanken en de kleuren zijn zo lieff en Tilda is prachtig ingekleurd!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden hoor, je kaart! Wel heerlijk dat je aan het werk kunt blijven, zeker in deze onzekere tijden. Ik hoop voor je dat je nog jaren voort kunt bij Miss Etam!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Martine,

  Je kaart is schitterend ik zie wel vooruitgang met het inkleuren van je stempel heel mooi gedaan hoor.
  Ik hoop dat je kan blijven werken.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Martine, ik zie dat ik een kaartje bij je hebt gemist, dus toch nog maar even een reactie. Erg leuk dit bedankkaartje voor je (ex)collega's. Ook heel mooi gekleurd, die bloementoef is ook schitterend, dat is iets waar ik echt eens voor moet gaan zitten, zo zie je maar, we hebben allemaal onze leermomenten haha, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen