vrijdag 3 mei 2013

MJAMMIE......TAART !

 
Dit is de taart !!!
Mooi geworden he ? En nog lekker ook ! Er zitten twee vullingen in , de eerste is lemon / lime marmelade ( eens gekocht bij de Lidl ) en de andere is gele room .
 
 
 

 
 
 
Alles is van Fun Cakes . De taart zelf is trouwens biscuitdeeg... Ook de rode bloemen zijn van Fun Cakes , het is fondant . En de buitenkant is marsepein . O ja , voordat ik de marsepein erom heen gedaan heb heb ik hem ingesmeerd met botercreme , deze met kleurstof een beetje roze gemaakt .
 
 
 

 
Dit is dan de binnenkant . Hij was nl. uit z,n pannetje gegroeid , en bij het doorsnijden ging ik 1 keer scheef . Dus ik hield wat over en heb een ieniemienie - taartje voor mijzelf gemaakt .
 
 
       Tot een volgende keer.......

3 opmerkingen:

 1. Hallo Martine,

  Wat ziet dat er lekker uit ik vind die lemon heerlijk mijn dochter maak ook taarten zo mooi gewoon zonde om op te eten ik zal wel eens een foto van een taart van haar op mijn blog zetten.
  Maar jou taartje ziet er ook lekker uit hoor.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Martine, wauw wat ziet dat er super uit, wist niet dat jij ook die talenten hebt, mijn man was banketbakker en die leeft weer helemaal op als die al die mooie dingen voorbij ziet komen. Dat wordt dus smullen voor de mensen, echt yammie. Groetjes en een fijn weekend, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhhhh.... kwijl kwijl, lekkerrrrr en heel mooi gemaakt!!!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen