maandag 10 juni 2013

BBQ TILDA

 
Goede morgen allemaal , na een heel gezellig weekend post ik nu dit kaartje . We zijn met { bijna } de hele familie van onze lieve vriendin haar tuin in geweest . Die moest nodig gesnoeid worden , de buxus was haar { letterlijk } boven het hoofd gegroeid . Dus die is door een vriend { bevriend met m,n vriendin haar dochter } flink terug gesnoeid EN er is een boom naar beneden gehaald . Die was al aardig verrot en gaf vreselijk veel rotzooi in het voorjaar . Die vriend is trouwens hovenier , dus dat zat wel goed . Nou moet ik ook wel zeggen dat mijn vriendin een giga tuin heeft , NU helemaal , want nu kan je helemaal doorkijken naar achteren , naar het grote terras .
 
 
 
We hebben dus flink veel werk verzet en m,n vriendin is dan dus ook reuze in haar nopjes met het resultaat . En ze laat de buxus ook niet meer zo hoog groeien { hij was echt wel een paar meter hoog } . Binnenkort { of misschien volgend jaar pas, effe kijken }  beginnen we dan ook nog aan de vijver , die is lek en moet dus opnieuw gedaan worden .Daarna hebben we heerlijk een bbq gehad en het bleef nog lang gezellig !!!!!
 
 
 
 
 

 
 
Maar hier dan het kaartje......ik had deze al een tijd geleden gekleurd , zag hem { geloof ik } in de Magnolia - ink en dacht gelijk ...daar ga ik eerst eens een kaart van maken .Ik vind de glitter schoentjes zooo leuk . Dat snail - mail stempeltje heb ik bij ge-we.nl   vandaan , is die niet leuk ? Een heel leuk stempeltje voor als je { net als ik vaak } te laat een kaart hebt gemaakt .
De stans { vlaggetjes } komt bij Doe@ding vandaan . Ik zag hem op die speciale koopavond { had hem al vaker op kaarten gezien } en gooide hem gelijk in m,n mandje . Hebbes.....van mij !!!
 
 
 
 

De rode bloemetjes zijn zelf gemaakt , ik heb ze al jaren en vergeet er toch vaak bloemetjes mee te maken . En ik vond de binnenkant ook wel leuk gemaakt......al zeg ik het zelf .Nou , dit was hem weer voor vandaag . Nog een hele gezellige dag en tot een volgend kaartje.......

3 opmerkingen:

 1. Hoi Martine, zeker een leukerdje en jullie hebben je weer verdienstelijk gemaakt, hoe gaat het met Yvon? Helemaal geen tijd meer voor blogs? Doe ze maar de groeten van mij, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauww wat eenlief en schattige kaart maar toch ookw wel STOER een vrouw Achter dde BBQ!

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Martine,

  Je heb weer een leuke kaart gemaakt ik heb ook even naar je vorige kaarten gekeken die mogen er ook wezen hoor.
  Ik ben weer terug van vakantie en heb nu weer tijd om bij je te kijken op je blog.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen