zondag 4 augustus 2013

GRUESS GOTT !!!

Ik lig nu zo s, avonds in m, n bedje...een beetje te bloggen...en bedenk me, ik kan eigenlijk wel een berichtje plaatsen. Het is nu al zolang geleden, jullie moeten  haast denken dat ik er mee ben opgehouden . Maar dit is absoluut niet het geval !


Op een gegeven moment heb ik zoveel moeten werken dat ik s, avonds geen puf had om een kaartje te maken .
En nu zitten we al 2 van de 3 weken in het mooie , maar dit keer , o zo warme Oostenrijk .
Van de week een oorkonde gekregen voor 30 jaar op vakantie bij de Fam. Dengg . (Eigenlijk iets meer , maar het gaat per 10 jaar). Mijn man voor (+) 20 jaar .

Maar ik heb niet stil gezeten...ik had afdrukjes gemaakt en mee genomen en heb dus flink zitten kleuren . Omdat het te heet was om uberhaupt de ene voet voor de andere te zetten, had ik een biertafel in de schaduw gezet , en heb daar heerlijk aan zitten kleuren .

Dus , over een week ben ik weer thuis en na alle was weggewerkt te hebben , ga ik weer aan kaartjes beginnen .

Dus tot gauw !

4 opmerkingen:

 1. Geniet nog maar heerlijk van je verdiende vakantie en breng maar veel inspiratie mee terug!!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Martine, ik dacht inderdaad al, waar is die Martine toch gebleven, al zag ik je volgens mij af en toe wel ergens voorbij schieten op facebook. De warmte is hier ook nog steeds pfff, een beetje teveel van het goede hoor. Leuk die oorkonde, dat is wel heel lang op dezelfde plaats, trouwe vakantiegangers zijn jullie hoor. Fijne voortzetting nog en we zien je kleurplaatjes wel weer voorbijkomen, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé zussie, heb eindelijk zelf ook mn spulletjes weer tevoorschijn getoverd maar of er al iets uit gaat komen?? Ben wel aan het kleuren en dan heb ik iets in mn hoofd maar dat komt niet uit mn handen. Balen hoor.
  Genieten jullie nog maar even lekker daar in Oostenrijk en geef iedereen een dikke knuffel daar.
  Je grote zus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heee martine, ik kom denk ik as woensdag bij je in de winkel, ben je er dan?

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen