woensdag 21 augustus 2013

TILDA MET BALLON.......60 JAAR !!!

 
Zo ... he he , ik heb eindelijk weer eens een kaartje gepost .
 
 Na een HEERLIJKE vakantie in Oostenrijk was ik nog 2 daagjes vrij . Nou ja , vrij.....de was moest gedaan worden , en weer opgevouwen en gestreken worden . De hond werd gesteriliseerd , och arm beest . Ze is namelijk al 10 , en doodsbang voor de dierenarts . Nou ik was ook wel bang hoor , dat ze er in zou blijven bijvoorbeeld . Maar ze was al weer heel snel onder de mensen en konden haar na 3 uurtjes alweer ophalen . Lekker thuis op d,r eigen bedje . Hieronder op de foto  was ze nog ongeschonden en lekker onwetend op vakantie .... hahaha .
 
 
Zoals je ziet scheen de zon behoorlijk . We hebben echt tegen de 40 graden aangezeten ! En dat drie weken lang , heerlijk , maar ook wel weer jammer , want je kan niet veel . Niet wandelen bijvoorbeeld . En van het zwembad houdt mijn man niet , dus we ( lees : ik )  hebben maar veel in de beek gezeten...die dus weer ijskoud is ! Al met al kon je er wel lekker in afkoelen . Nou ja , dan ga je maar weer eens een boodschapje doen of de Krimmler Wasserfal bekijken ( wel lekker met dat hete weer ! ) . Volgend jaar weer !! Nu waren we met vrienden en hun zoon van 4 , volgend jaar gaan we weer met de rest van de familie...heb er nou al zin in !
Voor de 31e keer ( als het er niet meer zijn ) . We hebben trouwens een oorkonde gekregen , mijn man voor 20 jaar en ik voor 30 jaar . Zolang komen wij er al , en met veel plezier nog steeds . Je komt er dan ook helemaal tot rust .Je kijkt vanaf je balkon , of het terras , zo lekker ver weg het dal in...je kan dan zo heerlijk gaan mijmeren....
 
 
 
 
 
 
 
 
Nou , hier dan m,n kaartje . Nu had ik op facebook gezet dat m,n eerste kaartje Tilda in dirndl zou worden . Maar in Oostenrijk komen ook al zo,n 6 jaar een Duitse moeder met haar dochter , en deze heeft dus vier afbeeldingen van mij gekocht . Waaronder dus die Tilda....Ik heb dus een heuse opdracht !!! Ik ga vier kaarten maken die richting Duisland gaan...hoe vind je dat ?
 
 
 

Nou  is dit er niet een van hoor . Maar toen dochter Claudia het adres van haar moeder opschreef , schreef ze gelijk haar verjaardag op....ze word dus 60 !! Ja , en dat vond ik wel een kaartje waard . Ze heeft deze wel gezien , want ik heb haar in Oostenrijk gekleurd , ben benieuwd of ze dat nog weet...
Die andere vier , daar ben ik nog mee bezig , maar die komen ook wel op m,n blog te staan....nog even geduld dus .
De roze kaart komt van een blok , gekocht bij de Boekenvoordeel . Daarop zit een stuk bruine craft , in een pak gekocht bij Doe@ding . Daar bovenop een stuk van Inkido , genaamd Beautiful Memories , Pink Blossom . En wit lint , gekocht bij de Action .Dan heb ik ook nog de vlaggenlijn gebruikt van La- la- land craft . En de mini ticket border van Die-Namics . Ook gekocht bij Doe@ding . Ik heb het getal 60 met ultra-thick embossing enamel clear bewerkt , dit is van Ranger . De grote margriet is van de Wibra en de andere bloemen komen uit mijn grote verzameling .
Ik vond dat ik de binnenkant ook wel leuk verwerkt heb....


Nou , tot een volgend kaartje maar weer en ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.....kom maar op !

2 opmerkingen:

 1. Ja he he eindelijk daar ben je dan weer een keer!! Werd tijd...hihihihi... Fijn dat je het zuper naar je zin hebt gehad op vakantie !!! Lijkt me echt een hele mooi omgeving daar! Je kaartje is weer een knaller om het freubelseizoen mee te beginnen... gaaf hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Martine,

  Dat is een tijdje geleden zeg maar ik zie dat je een leuke vakantie hebt gehad.
  Je kaartje is weer een vrolijk kaartje geworden met al het moois wat je er op hebt verwerkt.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen