donderdag 19 september 2013

TILDA SPRINGT OVER HARRIËT....HIEPERDEPIEP.....HOERA !

 
Hallo dames , hier ben ik weer met een kaartje . Dit keer voor mijn lieve nichtje Julia , die net als ik , op 20 september jarig is .
Is ze niet leuk geworden ? Toen ik deze schildpad zag , en later deze Tilda , zag ik haar gelijk over Harriët springen . Het was nog wel lastig om haar in te kleuren . Iedere keer weer wat meer schaduw erbij en toen is het  ( volgens mij ) wel goed gekomen .
 
 
Ik hoop dat ze hem leuk vind ........
 
 
 
 
 
 

Het roze - papier is van een blok , gekocht bij de Boekenvoordeel . Het bloemetjes - papier is van de Hema , zo ook de foto - hoekjes . De Hema heeft best wel leuke dingetjes voor de kaartenmakerij , je moet alleen wel eventjes zoeken .Ze zijn natuurlijk weer ingekleurd met de Derwent potloden .De vlaggetjeslijn is van La La Land - crafts en de graslijn is van Joy Crafts . Gister gekocht op de Vlaardingse markt . Daar staat een kraam met hobby spullen en volgens mij ietsje pietsje goedkoper dan in de winkel . Ze hebben natuurlijk niet alles , maar het is er leuk snuffelen .
Nou , dit was hem weer . Ik hoop tot gauw , tot een nieuw kaartje .

1 opmerking:

  1. Hallo Martine,

    Wat een leuke kaart is dit weer en die stempel van Magnolia is zo lief en wat heb je die schildpad mooi ingekleurd super hoor.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen