woensdag 13 november 2013

MR . MOUSTACHE

 
Hallo dames, daar ben ik weer met een kaartje . Dit keer voor een jongen die 11 jaar wordt....morgen....en hij moet nog op de bus...naar Oostenrijk ! Dus die komt zoals gewoonlijk weer eens te laat . Nou ja , ze zijn het wel gewend van me geloof ik . Ze komen standaard te laat . Ik weet ook nooit hoelang dat 'ie er over doet . Ga het toch eens navragen .
 
 
Nu had ik al bij meerdere mede-bloggers gezien dat ze het snorretje erbij getekend hadden , ik heb vorig weekend bij Doe@ding dit malletje gekocht . Het zijn 4 verschillende maatjes van snor en hij is van Memory box .
Nu zijn snorren erg hip tegenwoordig , maar ik vind hem geweldig !
 
 
 

Op de foto hieronder kun je zien dat ik de snor er opgeplakt heb , met een stukje dikke tape . Het plaatje ( de tekst ) onder Edwin heb ik van Pinterest gehaald . Dit keer op gewoon A4 - papier , de volgende keer doe ik het op een hema - kaartje . Wordt het denk ik net iets mooier op een kaart .
En het lint heb ik van de week bij de Wibra gekocht . De bloem is bij doe@ding vandaan , zo ook het varenblad . Toen ik vorige week bij hun binnenstapte , keek ik m,n ogen uit . De bloemen waren binnen gekomen ! En hoe ! Ik werd er heel hebberig van . Deze hadden ze nl ook in het groen , paars en rood / wit geloof ik . Ook hadden ze weer heel veel blaadjes binnen . Ik heb dan deze varen maar ik heb ook het hedera-blad . Maar ze hadden er nog veel meer...
 
 
 
 
 
 
Bedankt voor het langskomen en jullie commentaar , ik vind het altijd geweldig om te lezen .

5 opmerkingen:

 1. Hoi Tien, wat een geweldige kaart is het geworden. Zo leuk, met dat snorretje.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Martine, wat een supergaaf kaartje heb je gemaakt, die snor is zo leuk, maakt er gelijk een charlie chaplin van, je hebt een leuke dag gehad bij doeading las ik bij Yvon, genieten toch, geeft weer de nodige inspiratie, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beeldschonemannenkaartje en je kaartje zit wel snor... want hij is echt gaaf! en je hebt er een pracht kaart van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor en zeker met het snorretje erbij!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Martine,

  Wat een leuke kaart dat ik deze nog niet gezien had heb hem zeker gemist maar gelukkig dat ik effe een blog rondje ging doen en zo bij jou terecht kwam hij is super hoor.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen