zondag 9 februari 2014

NOG MEER KAARTJES.........

Hier dan de kaartjes die jullie ( misschien ) gemist hebben . Nu had ik er ook wel een paar op FB gezet , maar er zitten er een paar tussen waarbij dat nog niet kon , omdat die nog kado gegeven moeten worden . 


Deze was dus om een fijne verjaardag te wensen...... Deze was voor haar zus , die met een paar jaar en een paar dagen verschil jarig is .Deze fleurige kaart kan dus nog niet op FB , want dit meisje krijgt haar kaart pas dit weekend . Maar ik vind hem zoooo leuk geworden .


En deze laatste is voor mijn lieve vriendin die 25 jaar in het verpleegstersvak zit . Dat wil zeggen , ze zit al veel langer in het vak , maar zit 25 jaar bij hetzelfde tehuis . Ze werkt nl met dementerende ouderen .Nou dit waren ze even voor nu , ik ga van de week weer heerlijk aan de freubel . Jullie zullen gauw weer een kaartje van mij tegenkomen op m,n blog .


Fijn weekend allemaal !!

4 opmerkingen:

 1. Hallo Martine,

  He he gelukkig dat je weer foto's kan plaatsen en ik vind ze weer geweldig ze zijn schitterend hoor Martine gelukkig dat wij ze nog te zien krijgen op je blog!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat zijn prachtige kaartjes
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yessss daar is ze weer! Hopelijk blijf je nu wat langer in the air, hihihi... je hebtvweer super leuke kaarten gemaakt en ben henieuwd wat er nog meer volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Martine, fijn dat het allemaal weer lukt op blogs, mooie kaartjes laat je ons weer zien, ik heb inderdaad al wel iets op Facebook voorbij zien komen in een groep denk ik. groetjes en freubel ze weer, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen