zondag 19 oktober 2014

IT,S HALLOWEEN ! ! !

Zoooo , daar ben ik weer eens ..... en ja , ik heb hem van de laptop weg weten te krijgen....hahahaha.

Ik wil wel even  Cinderella en Antoinette bedanken voor het lieve berichtje dat jullie hebben achtergelaten bij m,n laatste kaartje . heeft me goed gedaan . Dit keer een Halloween - kaartje . Deze gaat trouwens richting Zweden , ik doe mee met de birthday cirkel van Karina Creawitch . En ze heeft toen ook gevraagd of dat er iemand zin had om mee te doen voor een Halloweenkaart . Nou dat had ik wel !!!! Zo krijg je dus van iemand uit je cirkel een kaart , EN van ergens uit de wereld....Zo krijg je met je verjaardag 19 kaarten van overal uit de wereld . ( er gaan nl. 20 mensen in zo'n cirkel) . Het is alleen jammer dat ik tot september moet wachten voor mijn kaarten !!!!!!!!!Toen ze dus vroeg voor een Halloweenkaart kwam deze gelijk in me op . Ik blijf dit dus de perfecte stempel voor een Halloweenkaart vinden . Ik heb een keer bij Doe@ding van die mini card springs van Papermania gekocht . Ik vind het alleen jammer dat ze niet zo springen zoals ik het zou willen , ze blijven vrij stijf .

De binnenkant van de kaart heb ik zelf geschreven.....naar een voorbeeld wat ik wel vaker tegenkom .
Het hekje is van Marianne Design , de silver-collection . De bloemetjes komen bij Doe@ding vandaan . Weet even niet meer van wie ze zijn . En ik heb er wat van dat spinrag opgedaan , gekocht bij de Action.....nou....daar kan ik jáááááren mee vooruit !!!!!

Hoop dat jullie hem leuk vinden EN dat jullie het weer leuk vinden dat ik weer in blogland ben.. ;)


                                                 Groetjes !!!!!!!!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Martine wat een leuk halloween kaart
  heb je gemaakt ik moet ook eens aan de knutsel
  maar pc is zo verslavend die moet ik eigenlijk gewoon uitlaten hihi
  want voor je het weet zijn er zo weer wat uurtjes om en dan heb ik alleen maar op face boek of bloggen zitten lezen en bewonderen
  Nog een fijne avond
  Xxx
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Martine ! Je kaart is geweldigggggg scary hihihi zo gaaf met die wattenpluizen ...echt heel leuk joh!

  BeantwoordenVerwijderen