woensdag 4 mei 2016

EEN MOEDERDAG KAARTJE

Hallo iedereen , daar ben ik weer . Dit keer met een moederdag kaartje . Uitgangspunt was het plaatje met het hart . Daarbij heb ik alles verder uitgezocht . Het is paars geworden ! 
Papierblok van Joy gebruikt ( het houtnerfpapier) ..Wood Textures .Vond ik wel passend bij het plaatje met het hart . 

Dan heb ik er héél veel kleine , en dan bedoel ik ook kleine , bloemetjes opgeplakt . Ik vind die zó schattig . Weet alleen dat ik ze bij Doe@ding heb gekocht . Dus niet van wie ze zijn . 
Het tekststempeltje , wat ik ook weer op een hart (dit keer een label) heb geplakt , is van Studio Light  gekocht bij Kimya Verpakkingen . 


Dan zit er aan de andere kant een veel kleiner hartje , ook een label . Daar heb ik een zonnebloembedel aan gehangen . Dit omdat mijn ouders altijd naar Frankrijk gingen met z,n tweetjes . Er zit ook een mooie strik op , deze is van Creative Expressions .
En dit is dan de achterkant.......natuurlijk Handmade with Love......(gekocht bij Kimya Verpakkingen).Dit was weer mijn berichtje , ik hoop dat jullie hem leuk en mooi vinden en dat je een berichtje achterlaat....vind ik heel leuk om te lezen .   DOEI

2 opmerkingen: