dinsdag 11 oktober 2016

TWEE VERJAARDAGSKAARTJES

En weer een post van mij......
Dit keer twee verjaardagskaartjes . Ze zijn alle twee voor mensen die net als ik op 20 september jarig zijn . De eerste is voor mijn nichtje , ze is 7 geworden , en de andere is voor onze hoofd dt-er Tiets .


Maar goed , eerst deze..... Ik heb de vlinderkaartmal van Dutchdoobadoo gebruikt . En er zo'n lief stempeltje in gemaakt van ...ik dacht Nellie Snellen . Ik gooi de verpakking altijd weg...moet het maar eens opzoeken op internet denk ik...

Ik heb het papier van de Action gebruikt . Leuk dit keer met een glittertje erop . Dan ook nog de bloemenmal van Joy gebruikt . En iedere keer als je hem in een andere kleur maakt krijg je een hele andere bloem.....zo leuk .
Hier nog het plaatje in een close up . Ik heb trouwens gekleurd met Distress inkt . En op de vleugels zit weer Wink of Stella .

   Hier nog de achterkant , leuke sticker er op zodat ze kunnen zien dat ie zelfgemaakt is... ;)


Hier kaartje nummer twee , voor Tiets . Was wel grappig om te horen dat zij op dezelfde dag jarig is als ik , alleen een jaar eerder .
Hier ook weer een mal van Dutchdoobadoo gebruikt , een label . Papier is van Galeria Papiru ( als ik het goed opschrijf...uit m,n hoofd) . Stempel is van wee Stamps , deze vind ik zò leuk . Bijna allemaal..... Er zit ook nog een stukje filmstrip op van Tim Holtz . Wat gaas , een stukje van een rietje en wat labeltjes .Kijk....hier zie je er eentje . De tekst die er op zit is dacht ik van Studio Light .....van zo`n 3d vel . Ik moet toch maar gelijk een post maken , dan weet ik tenminste nog wat ik gebruikt heb...hihi .
Bloemen doen het natuurlijk altijd goed op een kaart of project . En als je ze dan ook nog een beetje ton sur ton houdt......is het helemaal een plaatje .Dit was weer een post van mij en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterliet...groetjes photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif

Geen opmerkingen:

Een reactie posten