maandag 12 juni 2017

Hallo allemaal , nee...niet schrikken....het kan niet ontploffen....hihi

Maar je hebt er vast wel eens van gehoord...misschien heb je er wel eens eentje gemaakt !
Een explosionbox ! Je tilt de deksel eraf en valt uiteen . Ik heb die van mij in het zeethema gemaakt . 
Met bovenop de deksel een halve bol....met wat leuke dingetjes er in . Het papier is van Marianne Design , Côte 'd Azur . De mooie schubben op de voorkant , en ik heb er een paar extra uitgeknipt en opgeplakt . Krijg je iets meer diepte .



Op m,n laatste foto leg ik uit hoe ik de onderkant van de doos heb gemaakt...... Kijk dan hoe leuk die zeehondjes zijn !
Hier onder zie je wat ik allemaal in het (schud)bolletje heb gedaan . Er omheen (anders is het ook zo lelijk ) heb ik wat grover touw (2 stuks) in elkaar gedraaid en opgeplakt .



En hier is hij dan als je de deksel eraf haalt . Ook hier heb ik een schudbolletje gebruikt . Het zijn verschillende maten van loonzakjes.....3 om precies te zijn . Ik heb trouwens de klepjes eraf geknipt .



Kijk , hier de schudbol....met pailletjes, wat kaasdoek en "echte"parels.....( dit zijn kralen) . Ik wilde ze eigenlijk een beetje kneuzen door erop te slaan....maar dat vinden de kraaltjes niet leuk...zeg maar....


Op de loonzakjes heb ik de plaatjes gebruikt van Studio Light , "summer at the beach".
Versierd met pailletjes , visnet , kaasdoek , rietjes , krabben  en hekwerk .



Ook heb ik nog hier en daar een ster op een prikker gebruikt .


Bijna alle labeltjes hebben een stukje touw gekregen .



En dan deze bjoeties....Ik heb sinds kort een fuse tool en daar kan je dus zelf de gewenste vorm van zakje maken .Ik heb een label nagetrokken , uitgeknipt en met de fuse tool dicht geseald . Nàdat ik er natuurlijk wat in gestopt heb....hihi . Dus eerst de zijkanten dicht maken , vullen ( ik heb pailletjes en zeediertjes en zeegroen gebruikt) dan de rest dichtmaken . Ik heb , nadat ik er een gaatje in geponst heb , ook dat gaatje weer dicht geseald . Anders valt het er nog uit!! 
Hoe leuk zijn ze ????


Dit zijn de andere labels uit de zakjes .


En dan hier , zoals beloofd , hoe ik de onderkant heb gemaakt . Ik heb dus de hoeken ingesneden tot de bodem . Die flappen beplakt met m,n papier ( aan de buitenkant) en daarna de hoogte gemeten van het grootste zakje , zodat ik wist hoe hoog m,n designpapier moest worden . Dan doe je het zakje ermee beplakken en dan plak je hem tegen de binnenkant aan . Bij het volgende zakje heb ik vanaf de onderkant een halve cm gerild en gevouwen , waardoor je deze dan ( als hij is beplakt) op het grote zakje kan plakken . En zo doe je dan ook met de laatste , de kleinste .



Nou , dit was hem weer , ik hoop dat jullie hem leuk vinden en ik vind het leuk als jullie een reactie achterlaten !


                                                      Groetjes....

 photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif

2 opmerkingen: