donderdag 20 juli 2017

SPLISH SPLASH !! 2 KAARTJES
Hallo allemaal , 

ik heb vandaag 2 kaartjes voor jullie . 
Ik moest even een inhaalslag maken voor 2 lopende challenges . Bij Some Odd Girl/ Kit and Clowder .
Ik ga namelijk zondag op vakantie en dan moeten er toch ineens wat kartjes gemaakt worden , voor een challenge , een verjaardag.....normaal nog wel de tijd voor (allemaal voor het eind van de maand) maar nu moest het even snel . Nou , is me toch goed afgegaan geloof ik .....


Ik had van het weekend de leuke flip flop mal gekocht bij Kimya en de challenge bij Some Odd Girl is zeethema of de kleuren blauw/groen . Dat is gelukt.... Ik heb 'Cheers Kaylee ' gebruikt , wat is ze toch leuk !!! Ze is trouwens ingekleurd met distress inkt .
 Hieronder zie je de bloemen goed , ze zijn van Creative Expressions . En tegenwoordig gebruik ik de pailletjes om ze zo op te plakken....geeft net zo'n leuk glimmertje hier en daar.
De tekst....weet ik niet meer . Kan best zijn dat ik hem zelf heb , ik heb best veel stempels , zo niet , dan heb ik hem van internet afgeplukt....hihihiIk heb de brillenglazen en het glas met Nuvodrops bewerkt ....morning dew .
Ik merk alleen wel dat het niet echt een groot succes is . Ik heb ander spul wat beter werkt , maar daar komt gelijk zoveel uit....eens kijken hoe ik dat beter kan doen .
Ik heb de flip flops dus 2 keer uitgeknipt ( links en rechts ;) ) en ze dan op een omgevouwen strook geplakt...dan blijven ze in ieder geval staan !

***************************************


Hier dan de kaart voor de challenge bij Kit and Clowder......maak een kaart met dit afdrukje...ingekleurd met distress inkt .
Er zitten hier ook bloemen op van Creative expressions , met een parel-plakkertje . Ook weer wat pailletjes en de cirkels zijn van Crea-lies . Papier is van Studio Light...een wat oudere .

Ik heb op de druppels de Nuvo drops gedaan....kijk , hier werkt dat dan weer wel..... ( is alleen niet zo goed te zien , jammer ) . Maar goed , zo lijkt het net echt water .

De splish/splash stempel komt van een vel met allemaal andere zomerse teksten...van Joy .


4 opmerkingen:

 1. Super gaaf,leuk dat je meedoet bij de zomerchallenge van SomeOddGirl xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee prachtige kaarten met echte zomerse kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee prachtige kaarten met echte zomerse kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for playing along in the challenge at Some Odd Girl <3.
  Cool idea with the fipflops :D
  /GDT Therese

  BeantwoordenVerwijderen