maandag 19 augustus 2019

REMEMBER THIS......

Hallo allemaal,Martine weer met een blogpost voor jullie.

Als jullie dit lezen zit ik prinsheerlijk hoog boven op een berg in Oostenrijk...zàlig!
Lekker even genieten van drie weken niks doen...genieten van het uitzicht,van het eten,van de mensen en van Arie...
Af en toe wel een beetje kleuren,ik neem m'n kleurtjes en een hele stapel afdrukjes altijd mee...voor regenachtige dagen....of juist als het veel te heet is!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben zijn de borduurringen hip en happening deze dagen....
Dus ik heb mij daar ook aan gewaagd en jongens...wat is dat leuk om te doen! Ik heb er het mooie papier van Lemon Craft voor gebruikt, Sense ans sensibility heet het. Het geheel zit trouwens verstopt in een grote kraftzak...waarvan ik de bovenkant een stukje heb omgevouwen,maar ook de onderkant,zodat je een pocket krijgt.
De sluiting heb ik met zwart hemp cord gedaan, welke je om de sluiting heen draait.
Dan heb ik, om er wat feestelijks aan te geven, de kraftslinger er op geplakt, zit er zo hier en daar een vlinder van Lemon Craft, wat bloemen uit eigen tuintje, een wit rietje (welke ik met wat distress inkt heb bewerkt), wat kaasdoek, een krafthartje op prikker en dat mooie framboosblad ( stans).
O ja...niet te vergeten het labeltje aan de sluiting...100 % handmade hè?Ook heb ik wat bloemen gemaakt van bruine koffiefilters....die kan je lekker rommelig maken,geeft zo'n oud effect vind ik. Op de pocket heb ik uiteraard designpapier geplakt. Ik heb het gescheurd, vind ik tegenwoordig heel leuk om te doen...maar één kantje heb ik niet geplakt,zodat daar ook weer een (versierde) tag in past,die je er overigens uit kan halen.Hier zie je de pocket goed. ook daar kan je lekker wat in kwijt. Ik heb er twee kaartjes in gemaakt.
Hieronder zie je ze...
Ook de tag die voor in de pocket zit... En hoe leuk zijn die teksten op kraft? De kaartjes en eco tags die er op zitten kan je mooi beplakken met stukjes die je over hebt...dus niet zo gauw meer wat weggooien hoor dames!Op de achterkant van één kaartje heb ik een stuk wit geplakt...mooi om daar wat op te schrijven voor diegene voor wie het is.Hier dan de borduurring...
Aan de sluiting heb ik wat verschillende soortjes lint geknoopt,vastgezet met een stukje touw.
Ook heb ik weer een stukje seam binding zelf gekleurd....


Ik heb hem gewoon houtkleur gelaten, dat vond ik qua kleur wel mooier bij het papier passen. Ik heb er een stuk designpapier achter geplakt en van daaruit ga je hem gewoon versieren. 
Wel heb ik het kaasdoek ertussen gedaan, dus de ring opendraaien, kaasdoek ertussen en weer dichtdraaien. Dan heb ik er gelijk zo'n kaartje van Piatek op geplakt met tekst welke ik wel heel goed vind.....
Daarna dus lekker versieren met bloemen, blaadjes en vlinders.

Hier de tekst van dichtbij....Ik heb weer wat bloemen zelf uitgedraaid en het hartje met de zelfgekleurde balletjes versierd.
Weten jullie nog hoe ik dat deed? Je legt een schepje balletjes in een bakje, spuit daar wat inkt overheen en laat drogen. Het zijn kleine balletjes dus die drogen snel. Dan een druppel lijm in het hartje en strooi er wat van de balletjes op. Zo simpel is het eigenlijk !
Ik heb trouwens ook nog wat 'waterdruppels' op mijn project gedaan, met Nuvo chrystal drops, Morning dew....die droogt dus transparant op en is hier dus uitermate geschikt voor.


Hier zie je ze lekker van dichtbij...Tof toch?

Ook hier weer een krafthartje op prikker en twee vlindertjes van Lemon Craft.


De sluiting...twee rondjes(èèn kraft en èèn van designpapier) die je op elkaar plakt, dan een gaatje in het midden, splitpennetje erdoor, gaatje maken op de plek waar je hem wilt hebben en maak het vast.
Daar wind je dan je lint, of zoals ik heb gedaan , wat zwart hempcord omheen. Dit doe je dan ook op de 2e plek en je sluiting is klaar. Ik heb hier nog een handmade labeltje aan gemaakt.


Ik hoop dat jullie hem leuk vonden en bedankt alvast voor de reacties...zowel op het blog hier, als op facebook.....leuk om te lezen !!

De groetjes van mij 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten