maandag 21 oktober 2013

VLINDERKAART

Hallo , daar ben ik dan eindelijk weer met een kaartje . Ik heb niet stil gezeten hoor , maar iedere keer als ik met een kaartje bezig was , was ik ook ineens m,n inspiratie kwijt . Dan kwam ik niet ver met m,n papierkeuze ofzo . Ach ja , ik denk dat iedere kaartmaakster dat wel eens heeft .
 
 
 
Nu heb ik deze stempel gekocht bij de stempelmiddag van Creafine , afgelopen 13 oktober in Papendrecht . Dit doen we nu al zo'n drie jaar ( als ik mij niet vergis) .En dat is altijd zo'n leuke middag , we hebben toen ook een leuke meid uit het hoge noorden , ( Anniki en haar moeder Inge) en haar moeder ontmoet . Ze kwamen toevallig aan onze tafel zitten en er was gelijk een klik . Ook gelijk Faceboek-vriendinnen geworden , het is altijd weer lachen met z,n vijfjes .
 

Maar goed , over deze stempel....hij is van Papermania , en heet Urban Stamps . De kleine tekst-stempel is ook bij Creafine gekocht , hij is van Stamp Camp en heet Old letter .
Dan komen de grote glitters bij de Zeeman vandaan , die zitten in een houten doosje , En ze zijn geplakt op de labeltjes van Joy Crafts . Het stukje stof is bij het Tuincentrum vandaan en de hoekjes zijn foto-hoekjes van de Hema . Het geribbelde papier is van Joy Crafts en heb ik bij Doe@ding gekocht . Bloemetjes zijn van overal en nergens vandaan . Ik heb het hele plaatje met Ultra thick embossing enamel bewerkt . Zo,n drie keer , dan even 10 minuutjes in de vriezer en je kan hem makkelijk breken . Ik vind dat zo leuk om te doen....
En ze zijn trouwens ingekleurd met m,n nieuwe Faber Castell potloden .


Nou , ik hoop dat jullie hem leuk vinden . Het is natuurlijk iets HEEEEL anders dan m,n andere kaartjes . Maar ik vind dat ik niet altijd met Magnolia-kaartjes kan aankomen ....    En hij is voor een oudere dame...

Tot gauw weer met een nieuw kaartje.........

2 opmerkingen:

  1. Martientje!!!! wat heb je een gave kaart gemaakt! Wat een beeldschone samenstelling zowel met je gebruikte kleuren als de afbeelding en de versiering!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou zus, hij is werkelijk prachtig geworden. Gaaf zo die vlinders. Helemaal toppie.
    Je grote zus.

    BeantwoordenVerwijderen