dinsdag 5 november 2013

M,N EERSTE KERSTKAARTJE VAN HET JAAR

 
Hallo iedereen...wat een weer is het he? Gisteravond leek het wel of dat ze de emmers mee gooiden...hahaha . Nou ja , het hoort bij deze tijd van het jaar , maar leuk vind ik anders .
 
 Hier is dan m,n eerste kerstkaartje van het jaar . Het heeft even geduurd , en wilde eigenlijk al vèèl eerder beginnen , maar ja , is dus niet gebeurd .
Ik heb er vandaag de finishing touch aan gegeven . Omdat er ook kaartjes naar het buitenland gaan kan ik er niet te veel op doen , anders worden ze te zwaar .
En dan wordt het wel een uitdaging voor mij om er dan nog een leuke kaart van te maken .  maar is geloof ik wel gelukt zo .
 
 
 
 
 

Voor de familie ga ik nog iets "speciaals" verzinnen ... vorig jaar was het een zakje chocomel op een tag , leuk versierd natuurlijk , die werd goed ontvangen . Maar voor nu weet ik het nog niet helemaal .
 
 
 
De takjes "kerstboom", zoals ik ze maar noem , komen bij doe@ding vandaan .Leuk zijn ze he? En de sneeuwsterren zijn toen op de demodag gekocht en heb ik met eiskristal bewerkt . Dan zit er nog een stukje "kastlint" op , gekocht bij de Action .
Het paier is van een blok , ook bij de Action vandaan . Het hekje is van Marianne Design . De rode balletjes heb ik bij het Kruidvat gekocht , al eventjes geleden en is om kerststukjes op te leuken .
 Nou , dit was hem weer , tot een volgend kaartje.....

3 opmerkingen:

 1. Hallo Martine,

  Wat leuk is je kaart en mooi ingekleurd heb je dat met je Faber Castell potloden gedaan?
  Ik was net bij de Kruidvat daar hebben ze van die leuke zakjes met besjes in het rood en oranje en van doe lieve kleine paddenstoeltjes kan je leuk op een tag voor op een kadootje bevestigen geef weer een leuk effect en je kan die besjes ook op een kaart verwerken zeker nu met de kerstkaarten staat dat heel leuk.
  Die takjes van jou vind ik ook heel leuk staat heel leuk zo op je kaart.
  O ja was je cake lekker?

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé zus, kom ook nog even op je blogje langs. Je kaart is echt supers mooi. Leuk hé, dat kastlint van de Action, heb ik ook in mn kast liggen. Met nadruk, IN mn kast en niet op de "knutseltafel". Ach, ik hoef er gelukkig niet zoveel te maken als jij, nog maar een stuk of 6, dus ik heb nog even. Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooo heee, wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Zoveel mooie details erop verwerkt en met vrolijke kleuren.Daar ga je vast hoge ogen mee gooien bij de ontvanger! Helemaal toppie!

  BeantwoordenVerwijderen