maandag 17 april 2017

ZAKJES ALBUM

                

              Hallo allemaal , ik heb dit keer een album van drie stevige zakken voor jullie .


En ik heb er het geweldige papier van Prima Marketing voor gebruikt.....Wild & Free . Zowel het blok van 20x20 cm , als het mini blokje met 45 note cards ( met 15 designs) èn de bloemetjes !


Maar even over het album.....ik heb drie stevige zakken met blokbodem gebruikt en deze met 2.5 cm verschil op elkaar gelegd . En ze dan omgevouwen zodat je weet waar je je lijm moet plaatsen . Ik heb het inderdaad met lijm gedaan , ik dacht eerst nog met tape , maar dit bleef zeer goed plakken . 
Dan...als het goed vastzit , maak je er een goede scherpe vouw in.....alhoewel...daar bleef weinig van over , zoveel zit er op het album ! Maar in het begin kan je de pagina's dan goed goed omslaan....

Dan versieren maar !!!!Ik heb het album in een papieren zak gedaan , deze heeft ook een blokbodem .....blijft ie makkelijk staan hè ? Op de voor en achterkant heb ik (bijna) een hele bladzijde uit het blok gebruikt . Ik vond die opening bovenin wel leuk om te gebruiken en je krijgt het vel makkelijk uit het blok . En zo houd je dus je tasje mooi dicht....
Ik heb dus heel veel gebruikt uit het blok en de note cards . In het blok zitten trouwens vellen die je aan beide kanten kunt gebruiken , èn een paar dezelfde vellen , waaronder vellen waar je dan weer kleine plaatjes uit kunt knippen . Ik heb ook labels gebruikt en die prachtige vlinder ( en in het zwart vind ik hem helemaal mooi)....

Hieronder heb je de voorkant van het album en zie je dat er kaarten in de zakken zitten . Die zou je eventueel kunnen versturen.... Ook zit er aan de voor en de achterkant een greepje . Ik had het album klaar......maar ik had nog helemaal niet nagedacht over hoe hij dan dicht moest....beetje dom .
Hier kun je zien dat hij best goed gevuld is........En de achterkant....hier had ik de vouw zo geplakt dat ik een vakje kreeg . Daar zit dan nu weer een labeltje in .


Hier de eerste bladzijdes.....links een klein kraft envelopje waar wat geld in kan . En je ziet gelijk de note cards , die ik hier als label heb gebruikt . Hier dus ook weer een blokzakje ( kleiner formaat) , onderkant zo omgevouwen dat er een zakje kwam .


Tweede bladzijde , met links een schudzakje . ( in mijn vorige post had ik toch een klein pocketletter album gemaakt? Ik gebruik nu de rest van wat ik er toen afgeknipt heb....sinds gister heb ik een fuse tool en kan ik wat makkelijker die oude afgeknipte zakjes dichtmaken. Voorheen deed ik ze met tape dichtmaken...is toch niet zo handig. Ik vond het wel een goed idee van mijzelf ) . Er valt alleen weinig te schudden.....hij zit nl wel vastgeplakt.... En hier de bloemen van Joy gebruikt...deze in het oudroze .


Deze bladzijde vind ik persoonlijk het mooiste....ik hou wel van zwarte projecten met een beetje kleur...En hier zie je mooi dat die kleine plaatjes van een groot vel zijn geknipt . Kan je lekker je album mee vol plakken.....hihiIk heb dus in m,n bak gekeken met zakjes....en ik heb er veel!  en voordat ik hem ging beplakken overal een zakje bijgelegd wat ik leuk vond . In de zakjes zitten ook allemaal labels.....dat wordt de laatste foto.....


                                                Ook zit er hier en daar een doilie en wat kaasdoek .Hier dan alle labels uit de zakjes......hier en daar kant aan gestrikt , ik heb deze wel doormidden geknipt....ik vond het smaller iets mooier staan...

                         
Nou , ik heb m,n best gedaan en ik vind hem leuk geworden....ik hoop jullie ook .

Hieronder komen dan nog de producten te staan die ik heb gebruikt en jullie weten...klik op de foto en je komt direct in de webshop bij het desbetreffende artikel .
( ik zie dat alleen de note cards in de shop staan.....als je contact opneemt met Femke kan ze ze denk ik nog wel bestellen..)

                                                      De groetjes van mij.......

           
                                              photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif
                              
 photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif

Geen opmerkingen:

Een reactie posten