woensdag 11 april 2018

HAPPY BIRD DAY..............


Goedemorgen , 

Ik zei toch dat ik snel terug was? Hihihi


Vandaag is m,n neefje ( nou ja, jongen wordt ook .......17 als ik het goed heb ) jarig .
Ik hoop dat hij deze nog leuk vind, ik vind het toch lastig worden als ze wat ouder worden . Straks , als ze "man " zijn....dan wordt het weer wat makkelijker.....vind ik .
En anders pikt z,n moeder deze kaart maar...hihi

Ik heb die leuke uil van Some Odd Girl gebruikt....soms heb je wel eens een stempel waarbij je denkt...hmmm....wat kan ik er mee, en als je hem dan gekleurd hebt is ie hardstikke leuk !

Hij heet Angry owl.....maar zo angry vind ik hem toch niet hoor....

https://www.someoddgirl.com/collections/critters/products/angry-owlMaar ik heb dus een kaart dubbelgevouwen , de zijkanten dicht geplakt en open kant naar boven gedaan . Hier met een ronde ponstang een gat geponst zodat je de (tekst) kaart die er in zit makkelijker kan pakken .
Op de voorkant zit stoer papier van de Action. Dit hele blok heeft van dit thema....stoere muren en degelijke. Ook heb ik twee stempels van de Action gebruikt . De eerste met rood en de tekst , eerst met kleurloze inkt en daarover de zwarte embospoeder...geeft ook al zo'n leuk effect. Vind het net graffity....
Ook heb ik er radaren op geplakt....dit later met Inka gold van Viva color ( kleur old silver) bewerkt...en omdat het papier structuur heeft krijgt het een wat oudere look...heel gaaf !
Nog een stukje vlaggenlijn van Dutchdoobadoo en ik vond hem wel af .
Hierboven dan nog de kaart die ik gemaakt had waar dus de tekst op komt te staan .
Beetje aangepast aan de 'kaart' waar hij in zit . Stoer stukje touw er aan geknoopt . En o ja , ik had er nog een stukje washi tape op gedaan, zowel op de kaart als de 'kaart '....hihiNou , ik hoop dat jullie hem leuk vinden en dat ik jullie weer een beetje ge-inspireerd heb ,


De groetjes van mij 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten