donderdag 18 april 2019

VOORJAARS- EN PAASKAARTJES TEGELIJK


 Hallo iedereen ,

Ik heb hier een paar kaartjes voor jullie die ik gemaakt heb voor vrienden....
Ik heb de mal van Dutchdoobadoo gebruikt de fleslabel  , toch wel èèn van mijn favoriete mallen.
Papier is van de Action en de tekst is van Ali , net zoals de peentjes . Veertjes en eitjes zijn trouwens ook van de Action .
En het toffe konijn komt bij Some Odd Girl vandaan en heet Gangsta Bunny  .
En hier en daar heb ik nog wat gaas , steviger wit gaatjes-gaas en labeltjes geplakt .
Hier dan een heel lief kaartje waar ik bijna geen afscheid van kon nemen..... het stempeltjes is van Penny Black , hoe schattig is ze??? Ik heb ook weer papier van de Action gebruikt en de mooie doily heb ik ooit eens in grote getale bij de wibra gehaald...die heeft ook regelmatig mooie spulletjes .
Dan zijn de paas-oortjes ook van de Ali en de kleine witte tickets komen bij Kimya vandaan. Ook hier weer zo'n lief konijntje gebruikt van Some Odd Girl genaamd Esther Bunny . Het woord Spring heb ik al zo lang...geen idee van wie hij is....De bloemetjes zijn het hartje van de Poppy-bloem , van Marianne Design .En ook hier weer die leuke mal ! Dit keer met Harvest Bunny  .Dit waren ze.... ik hoop dat jullie ze leuk vinden en laat gerust een reactie achter...vind ik leuk !
De groetjes en tot een volgende keer...2 opmerkingen:

  1. Wat zijn dit stuk voor stuk prachtige creaties.Alles mooi bij elkaar gezocht, de plaatjes ook leuk de ene stoer, de ander lief.En dan meteen maar vier kaarten.
    Groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk gemaakt
    ik ben je volger geworden hoor

    BeantwoordenVerwijderen