dinsdag 24 maart 2020

LENTE IS IN AANTOCHT !

Hallo allemaal, leuk dat jullie weer komen kijken....

De lente is in aantocht! In ieder geval met dit 'boekje met inhoud'.
Ik had pas dit papier gekocht, van Piatek13 the four seasons spring  en wilde dit echt gebruiken ...nu dat het mooier weer gaat worden.

Ik heb als basis een kraft doosje  gebruikt waarvan ik aan èèn lange kant de hoeken heb doorgesneden en de lange kant heb ik aan het doosje vastgeplakt, zo kan je hem openvouwen als een boekje.
Om er dan echt een boekje van te maken heb ik er een theezak omheen gevouwen, met iets meer opening zodat je echt zo'n bolle rug krijgt.
Ik heb de voorkant versierd met de plaatjes die op het papier staan. ook heb ik nog witte rietjes  geplakt en daarop heb ik de biljet tag stans van Gummiapan gebruikt. 
En ook  heb ik die leuke ticket border stans gebruikt. Dan zit er nog een witte veer  op ,en wat kaasdoek .
Ook heb ik er een paar strookjes filmstrip tussen geplakt. De strikjes zijn gemaakt met wit hempcord .


Hier dan de rug van het boekje...gemaakt van fijn ribbelkarton . Bovenin heb ik een gaatje gemaakt waar ik aan wit hemp cord een aantal dingetjes heb gehangen ,waaronder zo'n klein glazen flesje gevuld met geel glitter. 
Ook hangt er zo'n leuk kraft labeltje met koord  aan waar ik tekstreepjes heb geplakt. Het geheel sluit met een strik van crispy lint. Ik heb voor mintgroen gekozen maar met dit papier kan je alle kanten op.Hier dan de binnenkant...ook beplakt natuurlijk. En er zit een kraft hartje op prikker op.


Kijk, hier zie je goed hoe de deksel geplakt is....


Er in heb ik een leuk boekje gemaakt...van een  theezakje en deze heb ik gerild op (net na de bodem), dan daarna op 2 cm-10.2 en 12.2.
Ik heb de opening van de zak open gelaten, dat zie je straks wat daar in zit. Het album sluit met de sluiting van de theezak...hoe handig.Het papier heeft ook een aantal vierkante plaatjes, waaronder ook met dit lieve konijntje..De achterkant van het boekje, met een mooi stukje van het papier. 


In het midden heb ik een aantal eco labels aan een ringetje gedaan. En deze met restjes papier en een stukje rietje met stip beplakt. Ik vind dit altijd een leuke oplossing om van je restjes papier af te komen.

En als laatste, in plaats van een Handmade sticker, heb ik deze leukerd gebruikt...


Kijk, in de opening van de zak heb ik ook nog een klein albumpje gemaakt. Het zijn dezelfde eco-labels als die andere alleen heb ik ze aan elkaar gelaten (het zijn er twee).
En ook weer met restjes papier beplakt, en het sluit met wit hemp-cord.Hier heb ik wel de handmade sticker gebruikt.
O ja, en deze twee kleine tagjes zitten ook nog in het album....in de linker en de rechterkant. Je trekt ze er uit met het kleine labeltje van Gummiapan.


Dit was hem....ik hoop dat jullie hem leuk vinden en een beetje zin krijgen in de lente! Maar dat denk ik wel....Dat is misschien op dit moment het enige lichtpuntje in deze tijd....dat de lente gewoon komt, nou, laat dat dan maar snel gebeuren...dit kleine album kan daar aan meewerken....


Ik wens jullie een fijne dag en tot snel!


2 opmerkingen:

 1. oooooooooooooh deze is zo mooi gemaakt, met zo veel leuke details
  wat een prachtige creatie!
  groetjes
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martine ,

  Wat een gaaf project zeg kei gaaf en brengt ondanks alles wel echt Lente gevoel .

  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen