woensdag 20 april 2016

10 LITTLE FINGERS......


Nou , zo snel ben ik geloof ik nog nooit geweest met een nieuw kaartje........

Dit keer een baby-kaartje . Dit rompertje van Dutch Doobadoo had ik al een eeuwigheid in huis . Wilde er iedere keer wat mee doen maar iedere keer kwam er iets anders tussen . Ik zocht een kaart , of iets in die trant , en kwam dit papieren zakje tegen . Ik wilde er dus al eens wat mee doen , want ik had er al papier tegen aangeplakt om er een kaart van te maken . Typisch mij , ergens aan beginnen en dan iets anders tegenkomen en dan daar weer mee verder gaan........




Ik heb een gedeelte van de zak , van de opening , dichtgeplakt . Dan bleef namelijk het label beter zitten . Op het label zit een snoepige stempel , gekocht bij Kimya-verpakkingen . Leuk hangertje erbij en je hebt een heel leuk label .






Ik heb het rompertje met wat klittenband onderaan vast gezet zodat hij open kan . Daar moet later natuurlijk tekst in . Op het rompertje zitten de gekartelde rolroosjes van Noor! . En op de kaart zelf zit onderaan papier van Joy , Paper Romance heet dat blok . Wat er boven zit , het stippeltje , weet ik niet . Dat staat er niet op namelijk . Het strikje is van Creative Expressions .






Schattig label toch ???





Hier zit onderaan nog wat plaklint . Erg handig , dan hoef je niet te klooien met tape .....En met de Hema labelmaker aan de haal geweest . Ik vind dat dan een stuk stoerder worden zo , met die zwarte tekst erbij . Een mini-labeltje zo hier en daar ......








Dit was het weer...........bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot een volgend berichtje !!!

4 opmerkingen:

  1. Wat prachtig Martine ! Bij elk kaartje dat ik zie met het rompertje, krijg ik meer en meer spijt dat ik hem toch niet heb gekocht, maar weet je, dan ben ik op de beurs en zie ik al die mallen en dan weet ik het gewoon even niet meer en dan eindigt het ermee dat ik geen enkele koop :)
    Topkaartje en inderdaad een erg schattig label !!
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super schattig rompertje Tien. Helemaal leuk.

    Knuffel, Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee lgaaf gemaakt Martine ... en wat een mooie materialen joh! nog van harte met je DT schap He? Super joh .... :)

    BeantwoordenVerwijderen