woensdag 22 juni 2016

HAPPY BIRTHDAY


Hallo iedereen , 
Vorige week heeft een mede - knutselaar mij gevraagd of ik mee wil doen met een challenge . Thema Fur and Pearls . { bij http://pearlysparkleschallenge.blogspot.nl/ } .Nu had ik toevallig dat schattige hondje en poesje gekleurd van Marianne Design . Dus ik dacht.....waarom niet ! Ik vind hem erg leuk geworden .

Ik heb de mal gebruikt van Dutchdoobadoo , de tag , en heb hem klein gehouden . Dus het houtpapier is de kleinste maat en het designpapier heb ik zelf iets kleiner geknipt . Ik heb de diertjes ingekleurd met Distress inkt . Van wie de "regendruppels "zijn weet ik niet......vast eens gekocht bij de Action.....hahaha.....mijn hofleverancier !!Het designpapier is trouwens van Graphic 45 , dat vind ik zulk mooi papier ! Dan zit er nog een sticker op van Kimya-verpakkingen . Die heeft heel veel hele leuke stickertjes . En als halssieraad heb ik bij het poesje een plakparel geplakt van Marianne Design .

Dit is dus mijn bijdrage voor de challenge......ben benieuwd ;) . Ook wat jullie er van vinden dus laat gerust een berichtje achter !!!!   
Groetjes......
 photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif

2 opmerkingen:

  1. Super leuk geworden Martine.
    Bedankt dat je mee doet bij Pearls & Sparkles Challenge blog.

    BeantwoordenVerwijderen