zondag 12 november 2017

CLUBDAGALBUM 11 NOVEMBER


Hallo allemaal

Gister is de clubdag van Tiets geweest......wat een feestje !  Het was voor mij de eerste keer dat ik dus van te voren het project mocht maken . De voorbereidingen waren ook al zo leuk om te doen......af en toe eens een suggestie doen, zo van: dit artikel is misschien ook wel leuk om te gebruiken .


Dit is hem dus van mij geworden.......in het pakket  ( Kaisercraft "Mint Wishes",) zat ook groen papier ...dat heb ik niet gebruikt....hele uitdaging hoor !!!
Het is een album van Heartfelt Creations met ook de inserts ( bladzijdes) er van . Ik heb op de voorkant èèn er van geplakt , een pocket . Er in zit een zakje van mica , met witte stazon bestempeld . Er op heb ik houten letters van de Action geplakt ( ooit eens gekocht ) . Ook de sterren zijn van de Action....die liggen er op dit moment wel. Verder een kraftslinger van DoCrafts Papermania , natuurlijk rietjes en pailletjes , en een klein flesje met piepkleine sneeuwballetjes . De pompom heb ik zelf gemaakt .


Hier de zijkant......met ski,tjes.....gekocht bij het Kruidvat . En ook weer twee kleinere pompommetjes .Kijk dan hoe dik hij is geworden......hihihihihi
Je vouwt de inserts van te voren , goed nogmaals met een vouwbeen , dan worden de vouwen lekker scherp . En je doet eerst de bladzijdes beplakken....ik heb eerst alles....ja alles , gemat met zwart cardstock. ( poeh...wat een werk , maar wel mooi)Dan kan je de inserts gaan beplakken...als je er al uit bent waar je ze wilt hebben dan hè ?
Het kan allemaal naar eigen inzicht gedaan worden....dat is het mooie van die inserts.....gewoon hoe jij het hebben wilt !Beplakken en versieren gewoon zoals jij het hebben wilt !!!
Dat is het leuke ervan !!


Hier heb ik nog een foto van alle labels die ik erin heb gedaan . Ik heb dus ook zakjes van mica gemaakt , met de fuse......dit is niet zo'n heel strak plan hoor !  Het is eigenlijk te dik om met de fuse te bewerken. Ik heb er wel tig x overheen moeten gaan en nog is ie lek.....hihihihi
Maar goed , het staat wel leuk.... Ook heb ik nog een klein boekje gemaakt met de Zutter...ik had nog wat foto's over......

Dit was hem weer........zò leuk om te maken.....ik heb op de clubdag ook een zwart album gekocht....dus......wordt vervolgd ;)
De lieve groetjes....3 opmerkingen: