woensdag 29 juni 2016

Een bevriend echtpaar zijn dit jaar allebei 50 geworden ( ik en mijn tweelingzus , en mijn man ook , maar dan volgend jaar ) . Dat gaan ze samen vieren op het strand van Hoek van Holland , in een strandtent . Nu stond er in de uitnodiging dat ze een envelop wilde hebben.....maar ja ,  een knutselaar kan natuurlijk niet met een ordinaire envelop aan komen....toch ? Dus ik heb het een beetje anders gedaan.............Ik heb ook de envelop waar alles inzit gepimpt .De zak ...daar staat deze tekst al op,hoe handig !!!!
Hier zitten ook twee stukjes lint op , de creme en de blauwe ( lint oceania) . Ik heb een doosje versierd waar dan de envelop inzit . Het doosje met blauw papier. De cijfers zijn van Dutchdoobadoo. Wat daar achter zit geplakt is wat er om een chrysantenbloem zit. Ook dat vind ik op visnet lijken . Jaaa...een knutselaar bewaard alles ! Hihi. Dan zit er nog die leuke slinger op van Papermania , zo ook de vlinder . In het flesje heb ik wat zand zitten . Ik heb hem dus "beachie"gehouden , omdat we op het strand zitten met het feest .
Ook hangt er een bedeltje aan in de vorm van een anker . Het rietje heeft een vlaggetjes-plaatje...voor de feestvreugde ;)


Hier dan de envelop himself . Ik heb er een plaatje opgeplakt van Studio Light ,Summer at the Beach Daarin gaat het bedrag en er zit een wit label in waar ik wat opgeschreven heb . Al met al vind ik hem goed geslaagd....helemaal in het thema van de feestlocatie .


Dan komen hieronder nog de artikelen die ik heb gebruikt , klik er op en je zit gelijk in de shop .Bruine zakjes 17 x 25 cm met print 25 stuks - Handmade Loonzakjes KRAFT 85 x 125 mm 25 stuks Studio Light Knipvellen A4 Summer at beach 1341 Dutch Doobadoo Dutch Stencil Art stencil Nummers 2 A4 Rietjes blauw/rode vlaggetjes, per 25 stuks Etiket zwart rond hieperdepiep, 3,5 cm 100 stuksKraft doosje 14 x 9 x 4.8 cm 5 stuks  Jute 7 cm x 1 meter - Creme jute Bedeltje Anker 17 x 15 mm, per stukJute touw 50 meter Lint Oceania zeeblauw opengewerkt 40 mm x 1 meter Wit katoenen kaasdoek / cheesecloth 70 x 45 cm  Flesjes dia 11 mm hoogte 23 mm, per 2 stuks


                                      Groetjes  
 photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif

3 opmerkingen: