donderdag 11 mei 2017

 
Hallo allemaal , ik heb dit keer een klein schriftje in een doosje geplakt.....dat zie je straks...dat plakken...hihi
Ik heb het geweldig mooie papier gebruikt van Pion , Legends of the Sea . Op de voorkant heb ik een blister gebruikt waardoor er een leuk schudkaart-ideetje ontstaat . Voor de rest heb ik hem wel een beetje stoer gemaakt . Want daar hou ik wel van .



Hieronder zie je dat schudgedeelte iets dichterbij . En er zitten een beetje lovertjes en kraaltjes in van een mooie kleur die bij het geheel past . Achteraf gezien hadden er iets meer in gekund....nou ja...       Ook zitten er de chit /chat woordjes op  ....beetje aangezet met distress inkt . Voor de "oude look". En hier en daar wat extra lovertjes met een extra klein plaksteentje . Ook hier en daar een parelkleurig plaksteentje, voor het parel effect . Ik heb er ook een paar raderen ( hmm , raar woord, weet niet of ik het nou goed heb geschreven.....) opgeplakt , deze een beetje aangezet met Nuvo embellishment mousse , "fresh copper " , ook weer voor het stoere effect . Hier en daar wat kleine labeltjes achter geplakt , zo ook een stukje filmstrip . En....o ja...zien jullie die kleine visjes? Hoe leuk !!! Eigenlijk voor de poes ( komen van een Die waar poezenpootjes e.d opstaan , vandaar )  , maar hier kunnen ze ook perfect bij . En dan nog het handvat.......zo krijg je het boekje mooi open....



Kijk , hier zie je dat ik de zijkant van het lange stuk heb opengesneden, en dan dus het lange stuk vastgeplakt aan het lange stuk van de deksel . En dàn kan je dus het boekje mooi open maken èn blijft het vast zitten .( de deksel dan hè ? )



Ik heb hier een zeepaardje bewerkt met transferfolie , wat een gaaf effect geeft dat zeg !                       En dan zit er zo hier en daar wat kaasdoek achter , iets donkerder gemaakt met distress inkt anders was het zo wit . 


Hier de binnenkant van het doosje . Ik heb hem helemaal beplakt , dat is wel zo mooi . Aan de rechterkant zie je het schriftje . Ik heb een bandje er op geplakt wat sluit met een stukje klittenband, zo gaat ie makkelijker open . 


Hier onder heb ik voor de foto het schriftje eruit gehaald .



Hier dan het schriftje....omwikkeld met wat grover touw...weer lekker stoer . Ook hier zitten weer de visjes op , en ook weer een zeepaardje .


    
         Hier even een foto zonder het touw ......



Dan hier twee foto's van dichtbij met zo'n wieltje....bewerkt met de mousse....is dat geen leuk gezicht?




    Hier zie je het iets beter......




Nou , dit was hem weer. Hieronder komen weer de artikelen te staan die ik gebruikt heb...klik er op en je komt gelijk bij het desbetreffende artikel ! Ik heb weer niet al het papier geplaatst.....      ( handgreepje staat er niet bij , hij is volgens mij van Creatotaal.nl  . Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en kan niet wachten op jullie reacties !!!!



                                                    Lieve groetjes
                                        photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif  



                                           
 photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif

Geen opmerkingen:

Een reactie posten