maandag 30 oktober 2017Hallo allemaal , ik heb dit keer een goed gevuld album voor jullie .

Ik heb sinds kort een Zutter Bind -it all en ja , daar kan je lichtelijk verslaafd aan raken....hahaha
Ik heb er al drie gemaakt....waarvan er nu 1 af is. Ik heb het mooie Amber Moon papier gebruikt van Prima Marketing . Nu heb ik er ook plaatjes op verwerkt die op 1 vel zitten....deze staat niet in de shop maar ik denk dat als je het Femke vraagt per e-mail dat ze het ( misschien) wel wil inslaan....

Er zit ook nog zo`n geweldig rietje op, dit keer in die mooie koperkleur...past er precies bij !
En op het laatst toch ook nog maar de herfstblaadjes van hetzelfde merk er bij besteld. Ik heb er alleen wel veel glitters afgeschud...ik vond het iets teveel van het goede.
Maar zo heb je wel een ècht herfst album !Hier de achterkant...niet vergeten ! En hier zit ( natuurlijk) een Handmade sticker op...
En een plaatje uit het boekje ( die ik dus ook in het groot heb verwerkt, dan gaan ze per vel van 30,5 x 30,5 .Kijk....is best een dik album geworden... maar ik hou daar van ! Mooi dicht gestrikt met ribbon/pristine.
Nou... bladzijde 1........Later heb ik er nog een extra bladzijde bij bedacht en gemaakt , geeft net wat extra's . De bladzijdes zijn trouwens gemaakt van platte zakjes, ze worden vanzelf stevig door het papier wat je er opplakt. Deze later toegevoegde bladzijde is een smaller , langer zakje, omgevouwen met in de opening twee labels. ( die ik trouwens ietsje korter heb geknipt, anders paste ze niet)


Kijk, hier zie je hem iets beter. Met een vrij stukje zodat je er een tekst kan achterlaten. En zie dat leuke eekhoornbedeltje! Hoort er helemaal bij .
Zo heb ik ook hier en daar pailletjes geplakt, en dat leuke houten knoopje....


Ook heb ik weer met mica gewerkt, ook iets waar ik verslaafd aan ben geraakt...hihihi.
Met witte stazon heb ik er tekst op gestempeld. Dat papier is echt mooi hè? Ik was er meteen verliefd op toen ik het zag . Er zit ook zo'n leuk ienieminie envelopje verstopt achter het mica. Hieronder kan je trouwens ook zien dat ik de zakjes heb omgevouwen en aan de zijkanten heb dichtgeplakt, zo hou je een vakje over waar ik dan labels in heb gestopt.Ook hier weer pailletjes, labeltjes met lint, een leuk tuinhekje , taartrondje ( beetje 'oud' gemaakt ) en o ja, twee bekers met chocomelk met slagroom.....Die zijn van My favourite things.Bij deze bladzijde van mica heb ik bruine stazon gebruikt. 'Friends & Family 'staat er . Spinnewebje hoort er ook bij..toch?Hier zit ook nog wat opengewerkt jute op, in twee bruine tinten en in twee breedtes . En hoe vinden jullie die vogelverschrikker? Hij is van Tim Holtz, leuk oranje strikje erop en hij wordt al een stuk vriendelijker......  En weer een mooi houten knoopje , dit keer met een boom erop. Ook heb ik de Nuvo drops gebruikt..morning dew...dan is het net of er regendruppels op zitten.
Hier heb ik achter een velletje mica even een label gehouden zodat je de tekst goed kan zien.


En hier heb ik even alle labels uit de zakjes gehaald. Ook heb ik hier en daar kraftrietjes geplakt...past er prima bij.
Dit was hem weer, ik denk dat jullie genoeg hebben om te kijken dacht ik zo. 
 photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif

2 opmerkingen: